KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Archiwum

Szanowni Państwo !!!

Przedszkole Miejskie nr 13 w Pabianicach zaprasza do złożenia ofert na:

REMONT POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH doprowadzenie do właściwego stanu  sanitarno-technicznego ścian, sufitów i podłóg w kuchni głównej, mag. art. trwałych i nietrwałych, zmywalni naczyń, obieralni warzyw. Zastosowanie nieprzepuszczalnych, niepochłaniających , zmywalnych, nietoksycznych materiałów oraz gładkiej powierzchni uniemożliwiających gromadzenie się zanieczyszczeń redukując kondensację, wzrost niepożądanych pleśni oraz strząsanie cząstek, zapewnienie odpowiedniego odwodnienia podłogowego.

Termin realizacji zamówienia lipiec/sierpień 2021r.

Okres gwarancji na wykonane prace budowlano-montażowe gwarancja udzielona na minimum 36m-cy.

Miejsce i termin złożenia oferty Przedszkole Miejskie nr 13 w Pabianicach ul. Mokra 19/23 w godzinach: 8.00-15.00 do dnia 28 maja 2021 roku , bądź za pośrednictwem poczty  elektronicznej na adres: pprzedszkolenr13@o2.pl.

Termin otwarcia ofert w dniu składania ofert.

Zapytanie ofertowe - wszystkie szczegóły.